Akár egész lakását felépítheti legóból

A legókockákhoz hasonló Everblocks bútorelemeket azoknak találták ki, akik hiába lettek hivatalosan is felnőttek és lakástulajdonosok, kedvenc játékukról nem szeretnének lemondani. Gyakorlatilag bármit építhetnek maguknak a lakásba, legyen szó asztalról, szekrényről vagy éppen fotelről. Ugyanúgy a kreativitás szab csak határt, mint a hagyományos legónál. 

A Fastcodesign oldalán találtuk rá az óriáskockákra, amik rengeteg színben és különböző méretben is rendelhetőek. Az egészben az a jó, hogy a szállítása egyszerű, mert csak egymásba rakják az elemeket, könnyen lehet variálni és akár meg is lehet világítani őket, hogy még jobban mutassanak. Képzelje csak el, hogy átíhív magához néhány embert és néhány perc alatt összelegózik nekik egy-egy ülőkét a dohányzóasztalból, vagy az éjjeliszekrényből.  

De ha azt hinné, hogy csak a lakásban tud bűvészkedni a kockákkal, akkor téved, akár fészert is építhet belőlük a kert végében a szerszámainak vagy kutyaház is lehet belőle, de akár a garázshoz vezető utat is kirakhatja legóval, és még mutatunk néhány ötletet a galériában.

Egy 30x15 centis darab egyébként nagyjából kétezer forintba kerül, de csomagban is rendelhet, ami azért éri meg, mert így kedvezményt is kap.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra