Nyerjenek a magyarok!

Az Electorlux idén is meghírdette a Design Lab versenyt, melyben diákok mutatják meg, mi mindenre képesek.Tavaly egészen a döntőig jutott egy magyar, most itt a lehetőség, hogy eldöntse, ki kapja a közönségdíjat és a 2000 eurót – hátha pont az ön szavaztán múlik!

Az esélyes fiatal formatervezők között két hazai versenyző is van: Lakatos Botond és Tobias Tsamisis a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) hallgatóiként versenyeznek a legjobbak között. Ha úgy érzi, ezeknek a srácoknak a munkái tetszenek a legjobban, vagy csak megmutatná milyen a magyar virtus, akkor szavazzon rájuk!


Lakatos Botond textilápolás kategóriában egy gyerekeknek kitalált folteltávolító tervével nevezett. A Magic Wand hagyja kibontakozni a kicsik önállóságát és segít a szülőknek a házimunka egyszerűsítésében.

554871f3e78cf-940x530
electroluxdesitgnlab.com



Tobias Tsamimis, a MOME ösztöndíjas hallgatójaként főzés kategóriában versenyez. Future Classroom néven általános iskolai osztálytermekbe tervezett interaktív főzőpultot, ami helyes táplálkozásra és önállóságra tanítaná a jövő diákjait.

futureclassroom 1-940x530
electroluxdesitgnlab.com



Az egyetemista és főiskolás formatervezőknek szóló nemzetközi versenyt idén "Egészséges, boldog gyerekek" témakörben hirdette meg az Electrolux. A pályázók olyan kérdésekre adtak izgalmas válaszokat, mint hogy hogyan lesznek a jövő otthonai olyan életterek, ahol jó felnőni, és hogyan biztosíthatunk a gyerekek számára egyszerre egészséges, boldog és inspiráló környezetet.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra