Mindenkinek ilyen hintaágy az álma

Az idei Dwell dizájn shown tűnt fel az a szenvedélyes mérnökökből álló csapat, akik innovációjukkal lenyűgözték a Los Angeles-i show közönségét. Az oregoni székhelyű Kodama Zomes ugyanis egy olyan függőágyat dobott piacra, amiben nemcsak pihenni lehet, hanem többek között jógázni, de akár extrém vízi sportot űzni is – mutatja be a Design Milk a jól láthatóan kényelmes, sokoldalú bútordarabot.

Hintaágy családi összejövetelekre, pihenésre.
Hintaágy családi összejövetelekre, pihenésre.kodamazomes.com

A nyári szezon egyik slágerdarabját egy statikus mérnök, Richie Duncan segítségével tervezte meg a márka, majd egy új 3D-s gépészeti szoftver segítségével, nyomtatással állították elő. „ Az autodidakta formatervező, Buckminster Fuller inspirált bennünket a munka során. A Kodama Zomes célja a kényelem és a boldogság. Termékeink szépek, egyszerűek és erősek, kiegészülve a természettel és azok mintáival” – mutatkozik be a feltörekvő márka, akik porszórt, rozsdamentes acélból készítik termékeiket, melyet igény esetén vízálló kültéri burkolattal is ellátnak.

Hintaágy nyaralásra
Hintaágy nyaralásrakodamazomes.com

A szupermenő rácsos szerkezetes hintaágy árát sajnos nem tudjuk megmondani, mivel azt csak az előre megadott méret és egyéb speciális igények felmérése után tudják kikalkulálni a szakemberek, de van egy olyan érzésünk, hogy nem adják olcsón az óriáshintát. Ide kattintva megnézheti, mi mindenre használható egy ilyen dekoratív kertibútor!

Hintaágy jógázásra.
Hintaágy jógázásra.kodamazomes.com
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek