Felragyog a palack, ha innia kell

Egyébként is állandó téma, de a melegebb hónapokban különösen fontos, hogy tudatosítsuk, mennyire fontos az ivás. Az, hogy mindezek ellenére is kevés folyadékot viszünk be, általában nem a lustaságon múlik, sokkal inkább azon, hogy annyira belefeledkezünk a tennivalókba, hogy csak nap végén vesszük észre, hogy még csak a második pohárnál tartunk. Jó hír tehát az okosketyerék rajongóinak, hogy HidrateMe néven olyan palack kerülhet a piacra, amely elkezd világítani, ha eljön a következő ivás ideje - írja a fastcodesign.com.

Az okospalack bluetooth segítségével kommunikál a telefonnal, és a beépített szenzor segítségével nyomon követi, hogy mikor mennyit ittunk. A kapcsolódó alkalmazás ezt hozzáadja a napi ajánlott folyadékmennyiséghez, amit a magasságunk, a súlyunk, nemünk és aktivitásunk alapján számol ki. 

3047114-inline-s-14-a-water-bottle-that-glows-to-remind-you-to-h
HidrateMe

A jó hír, hogy a dizájnja is kellően szép, vagyis nyugodtan előcsaphatja az asztalra, a monitor mellé, így pedig azt is könnyebb lesz észrevenni majd, ha jelez. A 7 decis palack eleme egy évig bírja, és fehér, zöld, rózsaszín, fekete, illetve kékeszöld színekben lesz majd kapható. Ha megtetszett önnek az ötlet, a Kickstarteren 45 dollárért, azaz 12 600 forintért előrendelheti.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek