Retróhatással és a tengert idézve várjuk a nyarat

Letagadhatatlanul itt a tavasz, amit az is bizonyít, hogy egyre több cég dobja piacra a tavaszi és nyári bútorait, kiegészítőit, különös tekintettel a kültéri dolgokra. Most az Ikea és a Tesco FF szériáját mutatjuk meg.

Az Ikea elképzelései szerint az erkélyeinken fogunk élni a nyáron, virágokat ültetünk és koktélokat szürcsölgetünk, ami végülis nem is olyan eretnek gondolat. Azt mondjuk még nem látom magam előtt, ahogy kisétálok a Hajógyárira néhány strandszékkel és párnával, ahogy a cég ajánlja, bár kétségkivül izgalmas lenne. A hipsterek és kisvárosi kertészek biztosan találnak magunknak olyat, amire költeni lehet, bár ez az Ikea esetében általában is jellemző. Kattintson és nézze meg, mit kínál a svéd cég vásárlóinak!

Ehhez képest a Tesco FF kollekciója inkább a lakás apróságainak a lecserelésére bíztat. A négy kollekciót felvonultató tavaszi-nyári vonalban egyrészt az újragondolt vadnyugat jelenik meg, gondoljunk itt a perzselő homokra, a kaktuszokra, fémre, fegyverekre, meleg színekre. Aztán ott van még a Trópusi esőerdő vonal, ami ennek épp az ellentéte: vibráló színek, illatos gyertyák, neonok mindenhol, némi állatmintával kombinálva.

A Tenger mélyén kollekció tele van zöld és kék tárgyakkal, az óceánt idéző textúrák, színek és formák jelennek meg, míg a Retrón túl névre keresztelt darabok erőteljes, geometrikus formákat, feliratokat, cuki madárkákat és határozott színeket takar. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra