Viszlát, formátlan, dagadt kulcscsomók!

Biztos ön is érezte már egy-egy kütyü láttán egyrészt, hogy miképp tudott élni nélküle, másrészt, hogy miért csak most találták fel. Nos, mi pont ebbe futottunk bele a news.com.au-n: a KeySmart névre hallgató eszköz leginkább egy svájci bicskára hasonlít, de a szokásos (konzervnyitó-körömreszelő) szerszámok helyett a kulcsainkat tarthatjuk benne.

Úgy tűnik, ezzel talán megoldódhat a kulcskarikára fűzött, emiatt minden irányból formátlan, nadrágzsebet és a táska belsejét kikoptató kulcscsomók problémája: a KeySmarttal nem kell mást tenni, csak a "bicska" vázát szétcsavarozni, közé fogni a kulcsainkat, majd összerakni. A márka honlapján jelenleg 3 típus kapható: a legolcsóbbat már 20 dollárért (körülbelül 5600 forintért) megkapjuk, az igazán extra verzióért viszont 39 dollárt, azaz kicsivel több mint 10 ezer forintot kell kifizetnünk. Ha ön is azonnal rendelné, szólunk: sajna csak az újfajta, vékony típusú darabokkal működik, a régebbi gyártású, vastag kulcsok nem férnek bele.

A tervezési folyamat egyébként több hónapig tartott: prototípusokat készítettek, azokat tesztelték, esetenként újratervezték. "Maga a váz alumíniumból készült, hogy ne legyen túl nehéz, a belseje viszont rozsdamentes acélból, hogy tényleg mindennel ellenálljon" – olvasható a cég honlapján. A fenti videón megnézheti, hogyan is néz ki mindez a valóságban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek