nono

Mosdó és fürdőszobaszekrény 5 gyűrűből

Szokás kifinomult eleganciát keresni a bútorokban, és egy kanapéban, asztalban vagy egy szekrényben nem is nehéz megtalálni. De elvárná ezt egy fürdőszobai kisszekrénytől?

A mosdókagylókkal még nincs is nehéz dolga, ha szeretne, találhat különböző típusúakat, sőt, akár egyedi tervezésűt is választhat. Ami mindegyikben közös lesz, az az unalmas kis szekrény alatta – jó, a falra szereltek esetében valamivel szabadabban lehet értelmezni az alatta lévő teret, de itt ritkák a különleges darabok.

Alessandro Isola azonban úgy gondolta, hogy igenis lehet olyan mosdót alkotni, ami elegáns, formabontó, és mindemellett praktikus is. Igaza is volt, ahogyan az a Freshome oldaláról kiderül.

Kép: alessandroisola.com
Kép: alessandroisola.com

Az Orbit Sink nevet kapott fürdőszobai bútor henger alakú és 5 gyűrűből áll, amik mozgathatóak. Illetve a négy alsó mozgatható, a legfelső, azaz maga a mosdókagyló rögzített, ahogyan a lefolyócső is – ez adja a tengelyt a kifordítható részeknek. A mosdókagyló, vagyis a legfelső gyűrű alatt egy króm, törölközőtartóval ellátott rész van, ami a szappannak is ideális.

Kép: alessandroisola.com
Kép: alessandroisola.com

Alatta 3 eltérő nagyságú tároló található, ami a piperéket éppen úgy elrejti, mint a hajszárítót vagy a törölközőket. A rendezése pedig rendkívül egyszerű: minden visszafordítható a másik gyűrű alá, így az sem baj, ha a rekeszekben kupi van, hisz egyetlen mozdulattal el lehet tüntetni azokat. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
nono
Érdekességek