Szép, de drága a Zara első lakberendezési üzlete

Mi izgatottan vártuk, de a népek úgy tűnik, a konkurenciánál hagyták a pénzüket, ezért nem volt se tolongás, se hisztérikusan várakozó tömeg az első budapesti önálló Zara Home lakberendezési üzlet megnyitáskor. A Zara mindig is magasabbra pozicionálta az árait, mint a H&M és a Mango, ezért nem is lepődtünk meg, hogy első magyarországi lakberendezési üzletüket a Fashion Streeten nyitották meg. Ezt minden valószínűség szerint több is követi majd, ha beválik a koncepció. Évente két kollekciót fognak bemutatni, melynek darabjai folyamatosan érkeznek az üzletbe, akárcsak a ruhák esetében.

Ami első pillantásra is feltűnt, hogy az üzlet valóban nagyon szép, izlésesen van berendezve (oké, ez lakberendezési profil esetén azért kötelező kör), és látszik, hogy sokat költöttek rá. A márvánnyal borított padló, a gesztenye- és egyéb, visszafogott színek egyvelege finom eleganciát sugároz.

Az elrendezés alapja, hogy színek és stílusok szerint szelektálják a termékeket, amelyeket így könnyebb összeválogatni. Lábosokat itt ne keressünk, de szinte minden helyiséghez találunk kiegészítőket, extraként pedig háló- és otthonra való ruhák is kerültek az üzletbe.

Jó érzékkel hozták be a country stílust, ami valamiért a magyaroknak nagyon bejön. Üzbegisztán színei és formái ihlették az Urban Uzbek kollekciót, ahol a meleg földszínek a kékkel és és a lilákkal keverednek. A kalsszikus és a modern összegyúrása révén születet meg ez az izgalmas színkavalkád, amit inkább azok fognak kedvelni, akik nem a minimál hívei.

A tollak és lovak szerelmesei is találnak maguknak kollekciót, a tollak, a szőr és a bőr egyaránt megtalálható a tálaktól a paplanokig. Ami igazán újdonság, hogy trendi szülőknek is lesz végre mire költeni a pénzüket, ha már beszerezték a menő Stokke babakocsit. Itt aztán lehet tobzódni a gyerekeknek szánt cukimuki játékokban, gyönyőrű és méregdrága textilekben, hímzett lepedőkön, amelyeket olyan szépen le lehet majd bukni.

A Zara Home elsősorban azoknak lesz jó választás, akik eddig csak dizájnboltokban találták meg a stílusukhoz illő tárgyakat, mert azokhoz képest tényleg jó árakat találni. De biztos vagyok benne, hogy sokan mégy így is kicsit elakad a lélegzete tőlük.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra