Most megveheti a világ egyik legkisebb házát!

Eladó a világ egyik legkisebb háza Észak-London egyik puccos részén, Islington környékén. A kiváló elhelyezkedés ellenére valószínűleg nincs könnyű helyzetben az az ingatlanos, akit megbíznak majd a mindössze 17.46 négyzetméteres, egyetlen szobából álló modern mikro-otthon eladásával: a tulaj 275 ezer fontot (108 millió forintot) szeretne érte – írja a Guardian.com.

„Ez talán a világ legkisebb lakása. Valószínűleg eleve csak azért újították fel, hogy piacra dobhassák. Szerintem el lehet adni, például egy olyan befektetőnek, aki utána rövid időszakokra kiadja az Airbnb-n. Egyébként van benne minden, aminek egy házban lennie kell, csak ügyesen kell kihasználni a rendelkezésre álló teret. Van tárolási lehetőség a nappaliban, van ablaka, és még egy kis előkertje is. Ez egy nagyon kedves kis ház. Tényleg működik” – mondja bizakodóan az ingatlanos az apró lakról, ami tartalmaz egy nappaliként és étkezőként is funkcionáló területet, egy konyhapultot, amiről (!) felsétálhatunk a levegőbe emelt ágyra, de természetesen található benne zuhanyzó és WC is.

A ház egyébként abban az éttermeiről és butikjairól híres kerületben található, ahol a legtöbb György-korabeli épület is van Londonban. Ebben a negyedben nem ritka az olyan ingatlan, aminek értéke meghaladja akár az 1,2 milliárd forintot is. Nézze meg a galériában, mi jutna önnek Londonban ennyiért!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek