Miki egér elűzi a szörnyeket a gyerekszobából

Hung-kue Lee tervező megalkotta azt az izzót, ami minden Miki egér-rajongó gyerek álma. Nem csak azért, mert a formavilága kifejezetten nekik szól, hanem azért is, mert szellemes megoldásokkal és a részletekre is odafigyelő tervezéssel készült.

Miki egér nem véletlenül olyan népszerű, amilyen. Hiszen nem is nagyon van olyan ember aki ne tudná, hogy kiről is van szó. A gyerekek többsége is így van ezzel, amit a gyártók ki is használnak. Éjjeli fényektől elkezdve az ágyneműn keresztül egészen a komplett gyerekbútorokig szinte mindent megtalálhatunk a híres egér képével díszítve, vagy éppen annak formájára alakítva.

Kép: yankodesign.com
Kép: yankodesign.com

Hung-kue azonban egy olyan rést talált, amit előtte még senki nem töltött be. Na jó, ez nem teljesen igaz, hiszen ha egy kis időt szán rá, akkor az interneten tucatszám találhat Miki egeres lámpákat, de még égőket is. A tervező azonban ebben az esetben nem csak az egér fejére emlékeztető, hanem azt tökéletesen leképező izzót alkotott.

Kép: yankodesign.com
Kép: yankodesign.com

A formavilág felidézése volt a kevésbé meglepő, bár egy takarékos és szellemes megoldást is alkalmazott: az egér egyik füle maga a foglalat is egyben, így nincs az az érzése az embernek, mint az előző izzók esetén, hogy szegény Miki baleset érte, és valami menetes dolog szúródott a fejébe.

Kép: yankodesign.com
Kép: yankodesign.com

Ami szintén különlegessé teszi, hogy a szemeknél, az orrnál, és a szájnál is festve van az izzó, így felkapcsolva is jól kivehető marad az egér arca. Természetesen Hung-kue szem előtt tartotta a természetvédelmet is, így az izzó leddel üzemel.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra