Darth Vader kályha: menő vagy ciki?

Az elmúlt időszakban leginkább a konyhai kiegészítők között találtunk ötletes variációkat Star Wars témában, aminek köszönhetően X-wing űrvadászgépre emlékeztető késtartót valamint RD2-D2 kinézetű konyhai mérőszettet is beszerezhettek a fanatikus filmrajongók. Várható volt, hogy 2015 karácsonyán mozikba kerülő Star Wars 7 miatt rátalálunk még egy-két elvetemült ötletre a közeljövőben, de arra nem számítottunk, hogy ez éppen egy újrahasznosított kályha lesz majd.

Így hasznosította újra a tanár a palackokat
Így hasznosította újra a tanár a palackokatAlex Dodson/solent News Photo / Northfoto

George Lucas ikonikussá vált Anakin Skywalkerét ezúttal egy Dél-Yorkshire-i 32 éves technológia tanár, Alex Dodson készítette el, aki a nagy méretű, henger formájú fém gázpalackokat alakította át a filmtörténelem egyik legismertebb gazemberévé. A szokatlan ötlettel előrukkoló tanár a Darth Vader figura mellett egy másik könnyen beazonosítható formát is meghegesztett, méghozzá BAFTA és Golden Globe-díjra jelült animációs film, a Gru pimasz kis hőseit, a Minyonokat.

Állítólag piaci forgalomba is kerülnek majd az ismert karakterek
Állítólag piaci forgalomba is kerülnek majd az ismert karakterekAlex Dodson/solent News Photo / Northfoto

A barnsleychronicle.co.uk információi szerint a leleményes tanár továbbfejleszti a teraszra kitehető fatüzelésű kályháit és elkészíti majd a rohamosztagos valamint RD2-D2 figuráját is, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig hamarosan piacra is dobja szokatlan ötletét. Ön mit gondol, menőnek találja a felgyújtható miniatűr Dart Vader-fejet vagy ön szerint inkább ciki ilyen kályha mellett melegedni? Szavazzon!

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb animációs karaktere, egy Minyon a Gru-ból
Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb animációs karaktere, egy Minyon a Gru-bólAlex Dodson/solent News Photo Agency / Northfoto
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1601) (1387) Ciki!
Mustra