Tegyen egy cserép füvet az íróasztalra!

Pooleaf-pens-1
zeup.co.kr

Bár egyre kevesebben írnak tollal, azért néha előfordul, hogy hasznát vennénk egy íróeszköznek a napi munka során. A régi tollakkal, reklámceruzákkal, kiszáradt filctollakkal és egyéb megmagyarázhatatlan kacattal telezsúfolt írószertartó azonban már a múlté. A vékony piaci rést kívánta megcélozni a koreai székhelyű Zeup Design Studio, akik fűszálaknak álcázták az íróeszközöket a tervezés során és stílusosan egy elegáns cserépbe helyezték el őket.

A kreatív koncepciót a dizájnerek még megfejelték azzal, hogy három különböző árnyalatban képzelték el a fűszálakat, így az íróasztalnak valóban egy látványos és ízléses kiegészítője lehet az erdőzöld, tavaszi-zöld és sárgás-zöld színekben pompázó praktikus dísztárgy – írja a pillekönnyű szilikontollakról a gizmodo.com.

grasspen2
zeup.co.kr

Egy 27.7 cm hosszú és 1 cm-es átmérőjű, fekete tintával megtöltött tollért 5 dollárt (1140 forint) kérnek az üzletekben, egy szemrevaló cserepet pedig körülbelül 100 dollárból (22.840 forint) tölthetünk fel a locsolást sem igénylő vidám színű kamu-fűszálakkal. A tollakat jegyző márka egyébként profi az efféle irodai kiegészítőkben, készítettek már veszélyeztetett állatokkal díszített Post-it tartót és ház formájú irattartót is elmúlt években. Ide kattintva követheti a cég legújabb agyszüleményeit!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra