Tegyen űrvadászgépet a konyhapultra!

Jövőre megérkezik a Star Wars legújabb epizódja, de addig is – hogy ne hiányozzon a Csillagok Háborúja-feeling – szerezzen be a többi konyhai kütyü mellé egy X-wing űrvadászgép-kinézetű késtartót is. Természetesen a tartóhoz kiválóan passzoló rozsdamentes acélkések is tartoznak, összesen öt darab: kenyérvágó-, filéző-, hámozó-, szeletelő- és séfkés. A szett ára mindössze 70 angol font, azaz 27.500 forint, amit a thefowndry.com internetes oldalról szerezhet be.

A negyedik epizódban (ezt forgatták legelőször), az Új Remény-ben (New Hope) már feltűnt az X-szárnyú vadászgép, ami az őstrilógia egyik meghatározó darabjává vált, és persze nem csak azért, mert Luke Skywalker ilyennel karambolozik A Birodalom visszavág-ban. Ez az űrvadászgép össze tudja zárni a szárnyait (innen az elnevezése is), ilyenkor a tűzereje csökken, a sebessége viszont megnő.

Ha Star Wars-rajongó az illető, akinek veszi, biztosan odáig lesz ezért a darabért. Talán nem annyira, mint amilyen boldog volt az alábbi videóban szereplő férfi, de legalább a konyhában tudja majd hasznosítani ezt az egyáltalán nem csak porfogónak számító késkészletet.

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek