Ez a lámpa mindig olyan formájú, amilyennek ön szeretné

Első ránézésre semmi különöset nem fedeztünk fel az olasz dizájner, Laura Modoni Filó névre keresztelt lámpa kollekciójában, mellyel több díjat is bezsebelt az elmúlt időszakban. 2013-ban például az FSC-n, azaz Italy Design Awardson ítélték oda munkájáért az első díjat, de különdíjban is részesítették az Atelier dell'Innovazione-n, röviden az ADI-n.

Környezetbarát és energiatakarékos termékeivel a milánói és a frankfurti piacon is jelenlévő tervezőnő a Falegnameria Duegi és a LightCube segítségével készítette el prototípusait, melyek a padovai Egyetem Mikroelektronikai Kutató Csoportjának több éves kutató munkájának köszönhetően a legmodernebb LED-technológiával készültek el. – írja a design-milk.com.

A teljes egészében fából készült lámpáknak az érdekessége mégis az, hogy használójának igényeitől és hangulatától függően változtatja személyiségét és alakját. A 17 alkatrészből álló termék a csúsztatható fadarabok és az ön épp aktuális hangulatától függően alakítható szolid, alternatív, punk, romantikus, barátságos vagy éppen bolondos formákká. A bútorokban és egyéb dizájn kiegészítőkben utazó tervező munkáját megnézheti a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra