Mire készül Darth Vader és R2D2 a konyhában?

Idén sem hagy alább a divathétre is bevitt Star Wars őrület. Jól láthatóan mindig akad egy-két fanatikus sci-fi rajongó, aki fantáziát lát a George Lucas által teremtett karakterekben. Ezúttal egy eddig szokatlan terepre kanyarodtak az okostojásoknak furcsa kütyüket gyártó thinkgeek.com forgalmazói, akik a filmeposz egyik leghíresebb darabjából, a 3 görgös lábáról és tömzs,i hengeres testéről könnyen beazonosítható R2-D2-ből készítettek konyhai mérőszettet.

Az exkluzív, 19.99 dollárba (4446 forint) fájó kiszerelés négy különböző méretű mérőpoharat és kanalat, illetve egy csészét tartalmaz, aminek összeszerelése a készítők szerint sokkal egyszerűbb, mint az asztrorobotnál bonyolultabb szerkezetű C-3PO esetében. A termék még az előmelegített sütőre is figyelmeztet jellegzetes csipogó hangjával, melynek megértéséhez ezúttal nincs szükség protokoll droidrokra. A leírás alapján egyébként a műanyag szettet se mikróhullámú sütőben, sem pedig mosogatógépben nem ajánlott használni.

Amennyiben nem éri be azzal, hogy Lucas egyik legszerethetőbb karakterével mérje ki az alapanyagokat, ne csüggedjen, további konyhai kiegészítők is kaphatóak a témában. Mint például az intergalaktikus fűszertartó készlet, azaz a gonosztevő Darth Vader fejű bors-, illetve a rohamosztagos sószóró. A kerámiából készült konyhai dekorációk 18 dollárért (4000 forintért) ugyanott szerezhetőek be, mint az R2-D2 robot. Nézze meg a videóban, hogyan kell a sütéshez szükséges adagokat kimérni Darth Vadernek öltözve!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek