Matrica a vécéfedélen: menő vagy ciki?

Emlékszik még a minden színben és mintában kapható vécéfedél-huzatra? Mielőtt még velünk együtt örülne, hogy egyre kevesebbet kapni az ilyen típusú huzatokból, felhívnánk a figyelmét az ezeket felváltó vécédeszka-matricákra, amit valaki humorosnak, más meg közönségesnek tart. Egyik nagy hátrányuk, hogy túl olcsóak, szinte ingyen vannak, ezért sokan döntenek mellette.

Matricákból a Magyarországra is szállító aliexpress.com-on és az ebay.com-on a legnagyobb a kínálat, ráadásul itt valódi kincseket is találhatunk 1.65 és 12 dollár (390 és 2790 forint) közötti áron. Ilyen például a „No pain, No strain” (Nincs fájdalom, sem erőlködés) vagy az ennél is szigorúbb „Put me down” (Hajts le!) felirat, vagy az iPhone-mániásoknak tervezett iPoop matrica. De akadnak kacsintós-nevetős, csajos idézetekkel ellátott termékek is, ha valaki inkább emellett döntene.

Ön mit gondol a dekormatricáról? Menőnek találja és úgy gondolja, hogy van olyan hasznos, mint a kukamatrica? Vagy épp ellenkezőleg, inkább cikinek és visszataszítónak ítéli meg? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1465) (1551) Ciki!
Mustra