Megmutatjuk, milyen anya nem lesz sosem!

A Schiesser, ami alsóneműket és fürdőruhákat árul, egy elég ütős videót készített, amelynek hatására feltehetően minden (nem német) anya úgy fogja magát érezni, hogy elbukott a tökéletesség felé vezető úton. Pedig a videóban csak jó ötleteket mutatnak be, amik ahhoz kellenek, hogy kisgyerekkel is tudjuk élvezni a strandot. Tegye fel a kezét, aki képes lenne ilyen átgondoltan és praktikusan csomagolni a strandoláshoz!

Nem is tudjuk, mi nyűgöz le minket igazán. Talán a törülköző szélébe varrt, telefon és pelenkamérethez pont passzoló kis zsebecskék. Vagy a gumis lepedőből épített, homok ellen is védett privát strandterület. Esetleg a gyerek tartalék ruhájának elcsomagolása. Ezen már tényleg csak sírni tudunk az irigységtől. És akkor a homokos talpak és homokozójátékok ellen még nem is tettünk semmit, pedig egy német anyának természetesen erre is van megoldása. Sőt, arra is, hogy megvédje, de közben használni is tudja a telefonját. És sose felejtse el, mikor kell bekenni a gyereket. És még mennyi minden másra!

Hiába, német anyának születni kell. Nézze meg a videót, a tippek és trükkök értelmezéséhez nincs szükség némettudásra, csak nézzen, és irigykedjen. Vagy figyeljen megvetően, vérmérséklete szerint.

A videót három hét alatt 6,5 millióan látták, úgyhogy a cégnek bejött a jól kitalált reklám.

Oszd meg másokkal is!
Mustra