Heti cuki: a bébi és az avokádó első találkozása

Egy hónapja pörög a legnagyobb videómegosztón az a kisvideó, amin egy kisgyerekbe próbálja az anyja beletuszkolni a pépesített avokádót. A videót már csaknem kétmillióan látták.

Igazándiból, nem is értjük, hogy a francba lehetett az, hogy a szüleiből nem fakadt ki egy oltári röhögés sem, a kamera egyszer sem ingott meg a felvétel készítése közben, és simán másfél percig képesek egy-két kacajjal kommentálni, hogy gyermekük rohadtul nem érti, hogy mit, de leginkább, hogy miért tömködik a szájába ezt a zöld izét.

A baba arckifejezésén kívül még egyébként roppant mókás az apuka szőrös lába is amin a gyerek ül. Ha ezen a héten csak egy cukiság befogadására képes, ez legyen az. Komolyan, már előre várjuk a mémeket amik ebből a videóból fognak születni!

Oké, mi is voltunk ebben a cipőben, mi is tuszkoltunk a gyerek szájába erőszakosan mindenféle kaját, de valójában, ha igazán őszinték vagyunk: a második kanálnál nyilvánvaló, hogy a gyerek ezt nem szeretné, és ahhoz képest roppant türemlesen viseli a megpróbáltatásokat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra