Mindjárt felrobban a fejed - bölcsisek Vörösmarty Attiláról

Vörömarty Attila egy kecskeméti bölcsődében látja el alkalmi feladatát - mi persze erről is videót készítettünk. A kicsik cukiságfaktora már mérhetetlenül magas, és megtudjuk, hogy a képviselő rögtön tudja, mi a megoldás, ha egy kisfiú arra figyelmezteti, hogy mindjárt felrobban a feje.

A héten három képviselő bölcsődei gondozóként dolgozik, a dolguk nem is olyan könnyű, a karton hóvirágok kivágása csak a jutalomjáték.

Mottó:

"Kicsit buta vagy, de szeretlek!"

(Bálint)

A mai napot Zétény fiam leendő tanító nénijének bemutató tanításának a megtekintésével kezdtük párommal. Azt mesélte, nagyon jó volt - és nyilván nem Klárika nénin és az ügyes negyedikeseken múlt, de én az időt végig a nyitott szemmel alvás gyakorlásával töltöttem. A választott suli közvetlen a bölcsőde mellett van, a biciklim csak áttoltam, és pontosan fél 10-kor felvettem a ritmust.

17.30-ra értem haza.

Közte?

13.00-ig  a szokásos: lehajolsz, leguggolsz, felállsz , leülsz, felállsz, lehajolsz, lehúzod, felhúzod, lehajolsz, felállsz, felhúzod, lehúzod, bekötöd, lehajolsz, lehajolsz, leülsz, felállsz, leguggolsz, leülsz, lehajolsz, lehúzod, felhúzod, lehajolsz, felállsz, felhúzod, lehúzod, bekötöd.

Udvar: lehajolsz, megtörlöd, lehajolsz, leülsz, letérdelsz, lehajolsz, lehúzod, felhúzod, lehajolsz, felállsz, felhúzod, lehúzod, bekötöd, lehajolsz, lehajolsz, leülsz, leguggolsz, felállsz, leülsz, lehajolsz, lehúzod, felhúzod, lehajolsz,  felállsz, felhúzod, lehúzod, bekötöd, lehajolsz. (Bálint kb. 10.30-kor közölte a rideg tényeket)

13.00-kor kávé a lányokkal.

Utána kicsit más: Laura, Gyöngyös, Bálint nem alszik, közben Anikó hóvirágsablont készít, Bea kartont vonalaz, én kartont vágok és fonalat aprítok. Holnap virágképet ragasztunk! Ébredés után szokásos... és végre 15.30 körül megérkeznek, szép sorban a szüőök. Most megígérem, megpróbálok fél 5 előtt odaérni Álmosért.

Két meglepetés jut a mai napra: Jocó „kávét” készített nekem!! A másik kicsit durvább: Egy hölgy 1 órán át várt rám, hogy mint képviselő beszéljen velem ....................................................................!

Álmos csoda, mint minden 8 hónapos. Zétény ovi, majd másfél órás edzés után a konyhában 6:1 arányban vert el fociban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek