Nagy változás a Messengeren: értesítés nélkül vezették be

GettyImages-1347482026
Olvasási idő kb. 2 perc

A csoportos beszélgetések új formája válik elérhetővé a Messengeren, a WhatsApp után ugyanis ez a platform is megkapja a Communities nevű funkciót, ami nagy változást hozhat a közösségek életében.

A hvg.hu beszámolója szerint a Meta érdemi bejelentés nélkül, csendben vezette be az új funkciót, de a TechCrunch számára megerősítette a Communities, vagyis a Közösségek érkezését.

Ezt a változást hozza a Messengeren az új funkció

A Közösségek a különféle szervezeteket, az iskolákat és más privát csoportokat hivatott segíteni a szervezettebb kommunikációban, ám úgy, hogy a hagyományos csoportoktól függetlenül működik. A funkcióval egy dedikált térben folyhat a kisebb közösségek kommunikációja, a Meta szerint

egy közösség legfeljebb 5000 fős lehet.

Fontos különbség a hagyományos csoportokhoz képest, hogy a közösségekben mindig az adminisztrátoroké, vagy az általuk megjelölt személyeké a végső szó, ami szervezett keretek közé terelheti a kommunikációt.

A Meta a Messengeren bevezetett változással a kisebb közösségek kommunikációját könnyítheti meg
A Meta a Messengeren bevezetett változással a kisebb közösségek kommunikációját könnyítheti megNurPhoto / Getty Images Hungary

A meghatározott célokra, feladatokra létrehozható közösségek nyilvánosak, ami azt jelenti, hogy szabadon rájuk lehet keresni, és bárki láthatja a tartalmukat, még akkor is, ha nem tartozik a tagok közé.

Az új funkció, amelynek részleteiről itt olvashatsz bővebben, rövidesen mindenkinél elérhetővé válik a Messengerben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek