Újra hasít a budapesti éjszakában a Fény Villamosa

Emoke Nagykaracsony

A karácsonyi szezon elképzelhetetlen ma már a Fény Villamosa nélkül. December 1-jétől újra fényt visz a budapesti éjszakába néhány különleges járgány. Csípjetek el egyet, gyerekekkel kiváló program advent és karácsony idején.

A járatok december 1-jén zötyögnek ki először idén a kocsiszínből, és egészen január 6-ig járják a főváros utcáit. A csodás GANZ UV villamosok 2009 óta színesítik Budapest téli képét, attól szinte már elválaszthatatlanok. A hatvanéves járműveket a BKV munkatársai több ezer izzóval világítják ki, így téve meghittebbé a fővárosiak adventjét és karácsonyát. A Csillamos, amely belül is ki van dekorálva, külön díjazás nélkül vehető igénybe.

Ha jobban belegondolsz, a Csillamos nem utasként a legélvezetesebb, hanem járókelőként. Noha bent ülni különleges, kívülállóként tekinteni a villamosra, ha lehet még jobb élmény. Vizuálisan mindenképp,  kár kihagyni!

A Csillamos 2021-es menetrendje
A Csillamos 2021-es menetrendje

Szerinted hogy jobb a Fény Villamosa?

A borítóképet az első karácsonyi romantikus vígjátékból, a Nagykarácsonyból kölcsönöztük, amelynek kritikáját a Díványon is olvashatod!

Oszd meg másokkal is!
Mustra