
Hozzávalók 2 személyre
- 2 (adag) pizzatészta (a cikk alatt találsz egy egyszerű receptet)
- 1 pohár tejföl
- 1 nagy evőkanál mascarpone
- ízlés szerint só, bors
- 20 deka mozzarella felszeletelve
- 1 nagy marék rukkola a tálaláshoz
- 2 ek. majonézes torma
- 20 deka főtt, füstölt sonka összevágva
Elkészítés:
A tésztára készíts alapot a tejfölből, mascarponéból, tormából egy kevés sóval és borssal, majd kend meg a lapokat. Erre mehet a sonka és a sajt, majd a sütő legmagasabb fokozatán néhány perc alatt süsd készre. A friss rukkolával a tetején tálald.

Imádjuk a kényelmesen összedobható recepteket, és ha te is, csinálj gyorsan egy képernyőfotót, mert ezzel a pizzatésztaalappal két közepes vagy egy hatalmas pizzát is megsüthetsz, a lehető legegyszerűbben. Ha szereted a kenyérlángost, akkor annak az ízét is felidézheted, ha paradicsomos alap helyett tejföllel, baconkockákkal és lila hagymával készíted.
Tovább olvasom