Erre a tavaszi, tejfölös pizzára egy kevés torma is került, és nem bántuk meg

Pizzaszószban is remek a torma, mi egy tejfölös, mascarponés változatot készítettünk, amire mozzarellát olvasztottunk. A rukkola és vékony sonkaszeletek csak ezek után kerültek rá, így lett igazán tökéletes.

Rukkolával a tetején még finomabb.
Rukkolával a tetején még finomabb.The Good Brigade

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 (adag) pizzatészta (a cikk alatt találsz egy egyszerű receptet)
  • 1 pohár tejföl
  • 1 nagy evőkanál mascarpone
  • ízlés szerint só, bors
  • 20 deka mozzarella felszeletelve
  • 1 nagy marék rukkola a tálaláshoz
  • 2 ek. majonézes torma
  • 20 deka főtt, füstölt sonka összevágva
Recept idők

Elkészítés:

A tésztára készíts alapot a tejfölből, mascarponéból, tormából egy kevés sóval és borssal, majd kend meg a lapokat. Erre mehet a sonka és a sajt, majd a sütő legmagasabb fokozatán néhány perc alatt süsd készre. A friss rukkolával a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek