Ez a legfinomabb téli szendvics: csirkével, sült hagymával és sajtkrémmel készítettük

Ráadásul croissant-ban állítottuk össze, mert a kicsit édeskés és nagyon vajas péksüteménnyel sokkal finomabb, mint hagyományos szendvicsként.

A csirkét baconnel is helyettesítheted.
A csirkét baconnel is helyettesítheted.Mkovalevskaya

Hozzávalók 2 darabhoz

  • 2 nagyobb darab croissant
  • 4 ek. natúr sajtkrém
  • 30 dkg csirkecombfilé
  • 3 nagyobb darab vöröshagyma felkarikázva
  • 1 tk. barna cukor
  • ízlés szerint só és frissen tört bors
  • 2 kis marék rukkola
  • 3 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

1. A hagymát süsd meg a vajban, add hozzá a cukrot és egy kevés sót. 15 perc elég lesz neki.

2. A húst sózd és borsozd, és süsd meg az olajban oldalanként 6-8 perc alatt. 

3. Ha ezzel megvagy, pirítsd meg kissé a félbevágott péksüteményeket. 

4. Kend meg a sajtkrémmel, arra mehet a hagyma, a hús, majd egy kis marék rukkola. 

A csirkét baconnel is helyettesítheted. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek