Tudod folytatni a retró slágerek szövegét?

C NOE19950917079

Sokaknak kedves emlékeket idézhetnek fel azok az örökzöld slágerek, amelyeket ma is hallhatunk retró bulikban, esküvőkön vagy a rádióban. Nem csoda, hogy ezek az évtizedekkel ezelőtt született dalok még mindig nagy sikernek örvendenek, hiszen a fülbemászó dallamokat és dalszövegeket mindenki imádja. De vajon a refrénen kívül mire emlékszünk a szövegekből?

Ugye nem is volt olyan régen, amikor az Unisex, a Republic vagy Hevesi Tamás valamelyik dalára buliztatok? Pedig mindennek már több mint húsz éve… Az idő repül, de az emlékek nem kopnak. A zene világnapja alkalmából játssz velünk, és teszteld le, mennyire emlékszel a magyar retró slágerek dalszövegeire.

Te mennyire emlékszel a '80-as, '90-es évek slágereire?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Ha egy retró buliba kapsz meghívást, nyugodtan fogadd el! Nem baj, ha nem ismered a dalszövegeket, a lényeg, hogy jól érezd magad.

5–7: Nem rossz teljesítmény, de egyszer-kétszer még meg kell hallgatnod a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb slágereit, hogy ne csak a refréneket tudd hibátlanul.

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Úgy tűnik, igazi rajongója vagy a retró magyar slágereknek. 

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra