Öröm és boldogság, megvan a Szex és New York premierjének hivatalos időpontja!

A Szex és New York folytatása, a HBO Max saját gyártású (Max Original) sorozata december 9-én érkezik az HBO Go-ra. A sorozat Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét követi, ahogyan a harmincas éveik életének és baráti viszonyainak bonyolult valóságától eljutnak az ötvenes éveik életének és baráti viszonyainak még bonyolultabb valóságáig.

A sorozatot jelenleg New Yorkban forgatják a korábban bejelentett szereplők – többek között Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler – részvételével.

Executive producerek: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi és Michael Patrick King. A forgatókönyvírók többek között Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg és Elisa Zuritsky. A Szex és New York című HBO-sorozat alkotója Darren Star, a sorozat Candace Bushnell azonos című regénye alapján keletkezett.

A sorozat forgatását kiemelt érdeklődés övezi. Több sajnálatos tényt is kellett rögzíteni, egyrészt, hogy Samantha kimarad a folytatásból, másrészt, hogy a forgatás közben elhunyt az egyik legkedveltebb mellékszereplő, és bizony SJP sem igazán repes az örömtől, amiért öregnek bélyegzik, többek között ősz haja miatt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra