Vendégvárás mesterfokon: olívás-mascarponekrémes mártogatós

Még egy vendégváró, amit éppen annyira tálalhatsz néhány csomag grissini mellett, mint amennyire illik kiflifalatkák tetejére egy-egy apró falat aszalt paradicsommal megkoronázva. Ha mozzarellagolyókat is teszel rá, akkor egy fogpiszkálóval érdemes átszúrnod, hogy az olívás tornyok biztonságosan álljanak.

Zöld és fekete olívából is készülhet.
Zöld és fekete olívából is készülhet.margouillatphotos

Hozzávalók

  • 10 dkg szardellával töltött zöld olíva
  • 4 dkg fekete olíva
  • 10 dkg mascarpone
  • 20 dkg natúr sajtkrém
  • 1 mk. barna cukor
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 5 dkg durvára tört mandula
  • 2 ek. olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

1. Egy aprítógépben törd össze az olívákat a lehető legapróbbra.

2. Keverd el a többi szükséges alapanyaggal és fűszerekkel. 

3. Adj neki még néhány másodperc keverést, majd tedd a hűtőbe fél órára. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek