Tudod, mikor nyert olimpiát Ónodi Henrietta?

GettyImages-171267224

Most, hogy a párizsi olimpiára várva már vágjuk a centit, felidézhetünk néhány fontos, büszkeségre okot adó sportpillanatot. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel a magyar olimpikonok könnyeket fakasztó sikereire.

A kvízünkben található tíz kérdésben magyar olimpikonokról érdeklődünk – most tesztelheted a memóriád, vagyis azt, hogy mennyire emlékszel a hazai sportolók sikereire.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0-4 pont: Talán túl fiatal vagy, esetleg sosem érdekelt a hazai sport? Ha esetleg mégis szívesen megismernéd a magyar olimpikonok felemelő sportpillanatait, még nem késő utánanézned.

5-7 pont: Sok mindenre emlékszel, de azért még vannak olimpiai emlékekkel kapcsolatos sötét foltok. Sosem késő feleleveníteni ezeket a pillanatokat.

8-10 pont: Gratulálunk, mintha az olimpiai aranyérmeket a te nyakadba akasztották volna! Vajon a legnagyobb sportteljesítményekkel kapcsolatos kérdésekre is ilyen jól tudnád a válaszokat?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek