Tudod-e, milyen sportágban nyertek olimpiai aranyat a magyar klasszisok?

K EPA20200324216

Bár idén nincs olimpia, a nemrég véget ért vizes világbajnokság is előhozta belőlünk a szurkolást. Persze, tudjuk, az olimpia az más, sportolónak és szurkolónak is. Magyarország már a legelső, 1896-os olimpián is képviseltette magát, ahol Hajós Alfréd meg is szerezte hazánknak az első két aranyérmet úszás sportágban. Bajnokokról szól kvízünk: te ismered őket?

A tavalyi, tokiói olimpiáig bezárólag 304 nyári olimpiai bajnokunk van, de vajon tudod-e mindenkiről, hogy melyik sportágban volt valaha a világ legjobbja?

Az értékelésért görgess lejjebb!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 pont: Azért Egerszegi Krisztina rémlik, igaz? Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés.

5–7 pont: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan.

8–10 pont: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra, vagy az olimpiai bajnokokat ismered ilyen jól?

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra