Hozzávalók 2 személyre
- 10 deka baconkocka
- 40 deka nektarin felkockázva
- 30 deka mozzarellagolyó
- 20 deka koktélparaidcsom felkockázva
- 2 marék salátakeverék
- 1 nagyobb darab piros kaliforniai paprika felkockázva
- 1 nagy csokor snidling összevágva
- 1 darab uborka felkockázva
- ízlés szerint só és bors
- 2 ek. narancsszörp
- (elhagyható) napon szárított sonkaszeletek
Elkészítés:
A zöldségeket forgasd össze sajttal és tálald 2 tányérra. A bacont süsd meg, kanalazd a keverék tetejére, a visszamaradt zsiradékhoz keverd a narancsszörpot, sót és borsot, majd ezzel locsold meg a salátákat.
Egy remek, egyszerű salátát hoztunk, ami a tavasszal grillezett húsok mellett a legfinomabb. Ha ebben a változatban megunod, egy gyors, vörös pestós öntetet dobj össze hozzá, és grillezett paradicsommal tálald.
Tovább olvasom