Mutasd a ridikülöd, megmondom, ki vagy: Spilák Klára

DSC2272

Magyarország legszexibb hangját kértük meg arra, hadd vessünk egy pillantást táskája beltartalmára. Spilák Klára, Carrie Bradshow magyar hangja, aki a Szex és New York szériában kölcsönözte a hangját Sarah Jessica Parkernek, elfogadta a Dívány felkérését. Lássuk, mit cipel magával!

Minden SATC- (Sex and the City-) nosztalgiázónak jó hír, hogy december 9-én, a világpremierrel egy időben az HBO GO műsorára tűzi minden idők legcsajosabb szériáját, a Szex és New Yorkot And Just Like That címen. 

Talán nincs még egy sorozatszínész, akinek szinkronhangja olyan ikonikus lenne, mint a Sarah Jessica Parker–Spilák Klára párosításnak, ami Nikodém Zsigmond szinkronrendező érdeme. Ő találta meg Klárát a szerepre, és ismerjük el, valóban telitalálat volt.

Most, hogy hat széria és két film után folytatódik a sorozat, Spilák Klára december 6-án ismét szinkronstúdióba vonult, de előtte még bemutatta, mi mindennel rója az utcákat nap mint nap. Lássuk!

Mutasd a ridikülöd! – Spilák Klára táskájának beltartalma
Mutasd a ridikülöd! – Spilák Klára táskájának beltartalmaKaszás Tamás / Index

1. Textil zsebkendő: Hogy miért ez, és miért nem papír zsebkendő? Egyrészt, mert utóbbitól kisebesedik az orrom, másrészt, velem az anyukám mindig textil zsebkendőt adott, és annak olyan fantasztikus illata van, amikor kimosod és kivasalod… Egyszóval jó az orrodhoz emelni, nem beszélve arról, hogy ez a mindennapok szintjén családi tradíció is.

2. Naptár: Ragaszkodom a papíralapú naptárhoz, és ahhoz, hogy kézzel vezessem fel bele a találkozóimat. A telefont eseményrögzítésre nem használom, így a papíralapú naptár fontos része az életemnek.

3. Rúzs: Otthon sminkelek, de a rúzs sosem tud olyan tartós lenni, hogy arra ne kelljen utólag rádolgozni egy keveset, ezért természetesen ez is alapkelléke a menetfelszerelésemnek.

4. E-book-olvasó: Rengeteget olvasok, de ne kérdezd meg, hogy mit, mert nagyon sok könnyed limonádé van az olvasmányaim között, romantikus könyveket, fantasyt, akárcsak egy tini, így gyakran előveszem, ha van a napomban egy kis üresjárat.

5. Kontaktlencse-folyadék és körömolló: Bármikor bármi történhet alapon ezek sem hiányozhatnak a kelléktárból. Utóbbi köröm vagy bőrdarab levágásához éppoly jó, mint egy cérnaszál vagy egy ruhában megbújó, de zavaró címke eltüntetéséhez. Biztonságban érzem magam, ha ezek velem vannak.

+1: A folyadék, a hidratáltság nagyon fontos, ezért mindig a táskámban van egy palack víz. Itt jegyezném meg, hogy a sorozat ikonikus italát, a Cosmo-koktélt is nagyon szeretem, az italra egyébként a szinkronizálás ideje alatt figyeltem fel, hiszen a Szex és New York alapkelléke, és ma már jól készítem magam is.

Értékelés: Klára nem a digitális kor gyermeke, amit mutat, papír alapú naptárja, de hogy nosztalgikus, hagyománytisztelő alkat, arra a textilzsepi is rávilágít. Az e-book olvasó és Cosmo-koktél azért igen trendivé teszi, így maradinak sem nevezhetjük. Egy biztos: a Cosmo-koktélját nagyon szívesen megkóstolnánk!

Oszd meg másokkal is!
Mustra