Kvíz: Mennyire ismered Harry Potter karácsonyait?

GettyImages-875298340

Imádod a Harry Potter-könyveket, és a karácsony a te ünneped? Ebben a kvízben két kedvenceddel készülhetsz a karácsonyra, értékelésünket pedig a teszt alatt olvashatod.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 helyes válasz: Szereted ugyan Harry Potter világát, de többször láttad a filmeket, mint ahányszor a könyveket olvastad. Vagy csak Gilderoy Lockhart talált el egy memóriatörlő bűbájjal? Nem baj, vedd újra kezedbe a könyveket, és még ennél a kvíznél is jobban meg fogod ismerni Harry karácsonyainak, meg persze iskolás éveinek történetét!

5–7 helyes válasz: Egy muglihoz képest nem is rossz! Látszik, hogy figyelmesen olvastad Harry kalandjait és karácsonyait is. Ha ez egy roxforti vizsga lenne, Harryvel lennél egy szinten a három jó barát közül.

8–10 helyes válasz: Valld csak be őszintén, varázsló vagy boszorkány vagy te magad is! Vagy a Harry Potterrel a kezedben kelsz reggel, és azzal fekszel le este. Mindenesetre gratulálunk, Hermione is büszke lenne a teljesítményedre!

Oszd meg másokkal is!
Mustra