Ezek a különleges melegszendvicsek barna kenyérből a legfinomabbak

Nincs is jobb a melegszendvicsnél akkor, ha az ember gyorsan készítene pofonegyszerű vacsorát. Ennek a fogásnak is vannak kezdő és profi szintjei és olyan változatai, amik különleges ízeikkel, fűszereikkel vagy alapanyagaikkal valami újat hoznak az otthoni szenyarepertoárba. Meg is mutatjuk idei legmenőbb felfedezettjeinket!

Persze hogy finom a sonkás-sajtos változat és a bolognai is bármikor jöhet, de ha valami újat próbálnál ki, érdemes tesztelned a mi kedvenceinket is. 

Adj egy esélyt a sajt és a szilva párosának, főleg, ha igazi gourmet vagy, mert verhetetlenek így együtt. Háziorvosbarát változatban rukkolával a tetején, hedonista üzemmódban sült baconnel tálald!

Te is szereted az édes és sós ízek kombinációját? Mi nagyon! Az édes gyümölcs a sós, grillezett sajt mellett nagyon izgalmas végeredményt ad.

Vega változatban hús helyett főtt lencsével készítsd ezt az indiai melegszendvicset, ami forrón, egy kanál hideg joghurttal, csípősen lesz a legtökéletesebb. 

A csirkemell elég unalmas tud lenni, de mi szeretjük az igazán jó ízeket, ezért variáljuk, ahogy csak tudjuk. Ha gyors és finom csirkés fogást keresel, dobd össze ezt a gazdag melegszendvicset. Ha füstölt sajtot használsz hozzá, még finomabb lesz. 

Te is szeretnél több halat enni, ráadásul úgy, hogy nem akarsz a fogásokkal túl sok időt a konyhában tölteni? Próbáld ki ezt a melegszendvicset!  Egy jó kis meleg tonhalkrém, olvadt sajt és néhány szem savanykás kapribogyó teszi igazán izgalmassá. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

  

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek