Kitalálod, melyik Jóbarátot nem ismernéd fel ma az utcán?

Már a májusi Jóbarátok Reunionban sem futotta túl jó formáját. A kilencvenes évek szappanoperájának komikus-ikonja mára sokat vesztett sármos külsejéből.

Még csak 52 éves, de szemmel láthatón nincs túl jó fizikai állapotban Matthew Perry, a kilenncvenes évek ünnepelt komikusa, aki a Jóbarátok Reunionban sem brillirozott. Eleve keveset szól a show-műsor alatt, kicsattanó jókedv valahogy nem lengte körül, a keserűséget, ami belőle árad pedig nem lehetett nem észrevenni. Később derült ki, hogy egy sürgősségi fogászati kezelés miatt volt olyan furcsa, de vélhetően összetettebb  az ügy, minthogy csak ennek a számlájára lehetne írni azt, hogy árnyéka volt önmagának.

Már a sorozatban adódtak gondok. Egy, a People Magazinnak tett nyilatkozatában ugyanis azt találta mondani, hogy: „Három évre kompletten nem emlékszem, valahol a 3. és 6. évad között teljesen kimaradt minden“.

Egy síbalesettel kezdődött a látványos mélyrepülés, ami után komoly fájdalomcsillapítókat szedett, majd a gyógyszereket követően jöttek a drogok, az alkohol és az elvonókúrák, méghozzá 1997-től. Noha az utóbbi időben úgy tűnt, jól van, hiszen a magánélete sínre került, eljegyezte barátnőjét, 2021.  nyarán már a szakításról érkeztek a hírek, amit maga is megerősített Instagram oldalán. 

GettyImages-138414665
Nbc / Getty Images Hungary

A minap egy lesifotós azt a nem túl felemelő pillanatot örökítette meg, amikor leugrott a Starbucksba egy frapuccsinóért Los Angelesben. A képsorozat aggodalomra ad okot a rajongóknak. Nemcsak az öltözete, hanem zavartsága és elhanyagolt külseje miatt is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra