Őszintén vall függőségeiről és a Jóbarátokról életrajzi könyvében Matthew Perry

GettyImages-485110024

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry önéletrajzi könyvet ír,  amely azt ígéri, fanyar humorral számol be a függőségeiről és bevezeti a rajongókat a legendás sitcom kulisszái mögé is – írja a PageSix.

A könyvet a Flatiron Books Macmillan divíziója adja ki, és egyelőre úgy tűnik, 2022-ben kerül a boltok polcaira.

Az 52 éves színész  Chandler Binget alakította az NBC sorozatában, és először 1997-ben, majd 2001-ben ment rehabra alkohol és drogproblémái miatt. Beszélt arról is korábban a BBC-nek, hogy függősége miatt nem emlékszik a  sorozat legalább három évadának forgatására, és rettenetes szorongással töltötte el, ha mondott egy poént, de a közönség nem nevetett azon. 

A People-nek a színész azt mondta, annyian írtak róla rengeteg dolgot, hogy úgy döntött, ezúttal ő maga meséli el a történetét. 

 A könyv címét egyelőre még nem lehet tudni. Matthew Perry a Jóbarátok sztárjai közül az első, aki életrajzi könyvet ír. A könyvet azért is várjuk kíváncsian, mert állapota valódi aggodalomra adott okot az elmúlt pár hónapban, a Friends Reunionban sem volt a régi, amit akkor azzal magyarázott, hogy a felvételek előtt sürgősségi fogászati beavatkozáson kellett átesnie.

Oszd meg másokkal is!
Mustra