Csirkemájpástétom narancslikőrös mazsolával – kalácsszeletek tetején érdemes tálalnod

Narancsos mazsolával még finomabb ez a pástétom, és ha nem ijedsz meg a szokatlan kombinációktól, egy kevés narancslekvárt is kanalazz a vele készült falatkák tetejére.

Mazsolával még finomabb.
Mazsolával még finomabb.OlafSpeier

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 ek. puha vaj
  • 1 ek. olaj
  • 1 kisebb fej vöröshagyma összevágva
  • ízlés szerint só, zöld bors
  • 1 marék narancslikőrbe áztatott mazsola
  • 35 deka csirkemáj
  • 1 ek. mascarpone
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűen süsd össze a befűszerezett májat a forró zsiradékok keverékén a hagymával, majd ha megpuhult, törd krémesre aprítógépben. Add hozzá a mascarponét és a mazsolát, keverd el jól, majd langyosan tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek