A legszebb magyar tájak kvíze: melyik városunk a Mátra kapuja?

D MTI20171026013

Ha te is szeretsz itthon kirándulni, szép tájakat, érdekes, nagy múlttal rendelkező területeket, nevezetes épületeket felfedezni, biztos neked is van legalább egy kedvenc helyed Magyarországon, ahová szép emlékek kötnek.

A legfrissebb turisztikai közvéleménykutatás eredménye szerint a főváros mellett a barangolni vágyók körében igen kedvelt több nagyváros, valamint a vonzáskörzetükben lévő tájegységek. Egyebek között Eger, Pécs, Visegrád, Debrecen és Hajdúszoboszló is szerepel a top 10-es listán. De vajon tudod, hogy hol milyen érdekességre bukkanhatnak a turisták?

Teszteld tudásodat, mennyire ismered Magyarország tájait!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Biztos, hogy mindig ott voltál földrajzórán? Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés.

5–7: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan, ha újra kitöltöd a kvízt.

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Úgy tűnik, kifejezetten rajongsz az érdekes információk iránt, és vélhetően igen sok szép emlékkel, élménnyel gazdagodtál már, miközben Magyarországon barangoltál. Jöhet még egy földrajzos kvíz?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek