Már most telt ház van az egyik nagy meccsnézős helyen

GettyImages-930095378
Olvasási idő kb. 3 perc

Érdemes jó előre tájékozódni az esetleges telt házakról, ha nyilvános helyen szurkolnánk, például a legnagyobb érdeklődéssel várt magyar-német Eb-meccsen. Van, ahol már most telt ház van.

Sorra hoznak létre a Facebookon a szórakozóhelyek nyilvános eseményeket. Az online kinézett helyszínnek azonban érdemes jól utánajárni, hogyha nem akarunk lemaradni a meccsről, ugyanis van már olyan budapesti helyszín, ahol az előregisztráció első óráiban telt házat hirdettek. 

Ma kora délután a Budapest Park meccsnézős online meghívójának fejlécében jelent meg új grafika, hirdetve, hogy elfogytak a helyek a magyar-német csoportmérkőzés szurkolói eseményre. Körbenéztünk, hova érdemes menni, ha szurkolnánk a magyar válogatottnak az Európa-bajnokság minket érintő csoportmeccsein.

A magyar válogatott németek elleni meccsére a legnagyobb az érdeklődés
A magyar válogatott németek elleni meccsére a legnagyobb az érdeklődés

Van, ahol már nincs hely a magyar-német meccsre

Teljesen betelt a Budapest Park eseménye, melyre a Facebookon közel négyezren jelezték érdeklődésüket. Az online regisztráció ma délután óta nem elérhető. Ha élőben szurkolnánk a magyar fociválogatottnak Németország ellen, akad azért még fővárosi helyszín. Közös szurkolást szerveznek a Dürer kertben, a Habakuk bárban, a Margit-szigeti Gasztrosétányon és a Budai II. László Stadion Eb-teraszán is. Mindenütt kivetítőkön nézhetjük majd a mérkőzést, a helyszínek nagy részén általában 17-18 órától várják a szurkolókat.

A sorsoláson hazánk az A-csoportba került,  Svájccal június 15-én, Németországgal 19-én, Skóciával 23-án csapnak össze. Az Index esélylatolgatásai szerint Skócia a csoport „leggyengébbjeként” jelentheti a magyar válogatottnak a legnagyobb kihívást.

Az Index szerint nem a németektől kell tartaniuk a magyaroknak

Meglepetést okozhatnak ugyanis a skót válogatott tagjai. Mint írják, a FIFA világranglistáján 39. helyen álló skót válogatott finoman szólva sem számít rutinos Európa-bajnoki szereplőnek. A skót nemzeti tizenegy eddig mindössze három alkalommal szerepelt a kontinenstornán – 1992, 1996 és 2021 után negyedszer jutott ki a tornára. A három alkalomból viszont egyszer sem jutott tovább a csoportkörnél, három évvel ezelőtt például utolsóként, mindössze egyetlen szerzett ponttal esett ki a kvartettből, és ért véget számára idő előtt az Európa-bajnokság. A skót válogatottat már akkor is, és még mindig Steve Clarke irányítja, aki csapatával most sem játszik teljesítménykényszer alatt – mivel különösebb elvárások nem nehezednek vállaikra –, de sokkal többre lehetnek hivatottak, mint 2021-ben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek