Kitalálod, hogy valós vagy kitalált személyről van-e szó?

robin hood 2010 ridley scott 1

A filmekből és a történelemből sok olyan alakot ismerhetünk, akikről néha nem is tudjuk eldönteni, hogy valós vagy fiktív alakok-e. Te tudod hirtelen, hogy Robin Hood vagy Tell Vilmos létezett-e? Esetleg István király ellenfele, Koppány vezér is csak egy kitalált személy? Kvízünkkel most tesztelheted a tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte néhány nehéz kérdés. A következő kvíz biztos jobban fog menni.

5–7: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan.

8–10: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra. Jó vagy a retróban is?

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra