Mennyire ismered Sissit?

GettyImages-1409736169

Sissi hercegnő élete sokakat megihletett: könyv, rajzfilm, sorozat és film is készült belőle. Idén két új alkotással bővült a sor: a Netflixnek A császárné című sorozatával és a Fűző című filmmel. Kvízünkből kiderül, te mennyire ismered Sissi életét!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Ez most nem jött össze. Valószínűleg a nagymamádtól hallottál róla ezt-azt, de ennél a pár foszlánynál több nem maradt meg Sissi életéből az emlékezetedben.

5–7: Ügyes! Sikerült részben a történelemórák maradványaiból, részben a popkultúrából rád ragadtakból, részben pedig puszta logikából összeraknod, mik lehetnek a helyes válaszok, még ha nem is sikerült mindent eltalálnod.

8–10: Gratulálunk! Egészen császári a teljesítményed!

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra