Kitalálod, melyik híres festmény melyik művész alkotása?

GettyImages-464440763

Leonardo da Vinci Mona Lisa című festménye vitathatatlanul a világ egyik leghíresebb alkotása, de ugye nem csak őt és ezt az egy képét ismered? Az iskolai rajz- és művtöriórákról viszonylag keveset jegyez meg az ember, de azért vannak olyan művészek, akiket illik ismerni, vagy legalábbis jól párosítani a festőt a képe címével. Lássuk, te mennyit tudsz!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–4 pont: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Ha valahol meglátsz egy múzeumot, ne szaladj el mellette, lehet, hogy érdemes betérned.

5–7 pont: Egész jó, talán csak arról van szó, hogy a gondolataid el-elkalandoznak, ha egy festményt szemlélsz.

8–10 pont: Gratulálunk! Szép munka, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mennek, úgyhogy máris itt a folytatás.

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra