Kitalálod, ki viselte ezeket a híres ékszereket?

GettyImages-864065998
Malina Adrienn

Káprázatos ékszerek, melyek nemcsak egyszerű kiegészítők voltak, hanem legendák, családi események, szerelmi szálak fűződnek hozzájuk. A legtöbb ilyen ékszer értéke ma már felbecsülhetetlen, de legalább milliárdos tétel. Mennyire ismered a híres nyakékek, gyűrűk, tiarák történetét?

 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–3: Inkább viselnéd te is ezeket a csodákat, igaz? Legalább már némi információd van róluk. Ne keseredj el, ha most ez nem ment, legközelebb jobban fog sikerülni.

5–6: Szép eredmény, de még van hova fejlődni. Azért, ha valahol meglátod a becses ékszer egyikét, legyél nagyon elégedett, mert olyat láthatsz, ami nem mindenkinek sikerül.

7–9: Gratulálunk! Nyereményed egy szép ékszer! Na jó, sajnos nem, de igazi szakértője vagy a különleges kiegészítőknek, és úgy tűnik, a hírességeknek is.

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

 

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra