Mennyire ismered Európát?

GettyImages-128256691 (1)

A májusban ünnepelt Európa-nap jó alkalmat kínál ahhoz, hogy az ünneplés mellett összeszedjük és átgondoljuk a talán leggazdagabb történelmi és kulturális hagyománnyal rendelkező kontinensről összegyűlt ismereteinket. Kvízünk segítségével megtudhatod, mennyire ismered kontinensünk sajátosságait.

Kétségkívül Európa a világ egyik legkülönlegesebb, legsokoldalúbb és leggazdagabb kulturális és történelmi múlttal rendelkező kontinense. Számos érdekesség, tudnivaló kapcsolódik hozzá. Nézzük, te mennyire vagy képben Európát illetően!

Kvízünk segítségével most tesztelheted tudásodat.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés.

5–7: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan, ha újra kitöltöd.

8–11: Gratulálunk, szép teljesítmény! Úgy tűnik, kifejezetten rajongsz az érdekes információk iránt, és kiváló lexikai tudással rendelkezel.

Vajon Magyarországot is ugyanolyan jól ismered mint Európát? Töltsd ki a legszebb magyar tájakhoz kapcsolódó kvízünket is!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek