Trükkös állatnevek kvíze: eltalálod, melyik létezik valójában?

GettyImages-1026982216

Talán hihetetlennek tűnik, de még napjainkban is vannak olyan állatfajok, melyeket mostanában fedeztek fel a kutatók. Nem csoda hát, hogy akadnak olyan fura kinézetű és elnevezésű állatok, amelyekről sokan eddig még nem is hallottunk. Persze, a tudósok által már régóta ismert és lejegyzett állatok is lehetnek sokak számára ismeretlenek.

A sivatagtól az erdőkön át a tengerig számos olyan állat él, melyek ránézésre ijesztőek, és többségüknek nem csupán a kinézete, hanem az elnevezése is igen furcsa, szokatlan. Nézzük, te mennyit ismersz ezek közül a bizarr és furcsa (nevű) élőlények közül!

Te ismered a világ legfurcsább elnevezésű állatait?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés.

5–7: Ez valóban nem volt könnyű kérdéssor, de sebaj, a fantáziád igen élénk. Ha van kedved, fuss neki még egyszer a kvíznek. 

8–11: Gratulálunk, szép teljesítmény! Úgy tűnik, kifejezetten rajongsz az érdekes információk iránt, és ismered a legújabb felfedezéseket.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek