Akár meg is grillezheted a szeleteket.kivoart
Hozzávalók 2 személyre
- 1 közepes darab hagymás bagett
- 20 deka csirkemáj felkockázva
- 10 deka chorizo vagy füstölt kolbász felkockázva
- 2 nagy ek. natúr sajtkrém
- 1 csokor snidling összevágva
- ízlés szerint só, bors, majoránna
- 2 marék rukkola
- 2 darab paradicsom meghámozva, felkockázva
- 1 ek. balzsamecet
Elkészítés:
A kolbászt és a májat együtt süsd addig, amgí a máj megpuhul, közben locsold a paradicsomok tetejére a balzsamecetet. Pirítsd meg kissé a félbevágott bagettek belső felét, kend meg a sajtkrémmel, arra mehet a rukkola, a snidlig, a befűszerezett ragu, és ha van otthon, akkor néhány szelet mozzarella is.