Chorizo-csirkemáj szendvics – egy nagy adag sajtkrémmel és rukkolával a legfinomabb

Egy gyors és gazdag szendvics csirkemájjal, ami akkor a legjobb, ha egy kicsit kevesebb alapanyag akad otthon a kelleténél.

Akár meg is grillezheted a szeleteket.
Akár meg is grillezheted a szeleteket.kivoart

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 közepes darab hagymás bagett
  • 20 deka csirkemáj felkockázva
  • 10 deka chorizo vagy füstölt kolbász felkockázva
  • 2 nagy ek. natúr sajtkrém
  • 1 csokor snidling összevágva
  • ízlés szerint só, bors, majoránna
  • 2 marék rukkola
  • 2 darab paradicsom meghámozva, felkockázva
  • 1 ek. balzsamecet
Recept idők

Elkészítés:

A kolbászt és a májat együtt süsd addig, amgí a máj megpuhul, közben locsold a paradicsomok tetejére a balzsamecetet. Pirítsd meg kissé a félbevágott bagettek belső felét, kend meg a sajtkrémmel, arra mehet a rukkola, a snidlig, a befűszerezett ragu, és ha van otthon, akkor néhány szelet mozzarella is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek