Naranccsal a legfinomabb.porosolka
Hozzávalók
A tésztához
- 2 bögre liszt
- 1 csapott tk. só
- 1 zacskó sütőpor
- 2 darab narancs héja és leve
- 1 bögre tej
- 1 bögre cukor
- 1 zacskó vaníliás cukor
A túróhoz
- 50 deka túró
- 1 nagy ek. mascarpone
- 1 zacskó vaníliás cukor
- 1 nagyobb darab bionarancs héja és leve
- 2 darab tojás enyhén felverve
- 3 ek. porcukor
- 0.5 darab citrom héja és leve
Elkészítés:
A tészta száraz hozzávalóit keverd el, majd dolgozd össze a folyékonyakkal, és öntsd egy közepes szilikonformába. Keverd el a túró hozzávalóit, abból kanalazz bele kis foltokat, és süsd készre a tésztát legalább fél óra alatt (tűpróbáig).