Janics, Csollány, Nagy Tímea – felismered a kétezres évek olimpiai bajnokait? Kvíz!

Két héttel ezelőtt a ’80–90-es évek olimpiai bajnokairól kérdeztük olvasóinkat, akik közül rengetegen kitöltötték, megosztották, szerették azt a kvízt. Most a kétezres évek olimpiáiról, Sydney-ről, Athénról és Pekingről derül majd ki, mennyire élnek élénken olvasóink emlékezetében.

Sydney-ből és Athénból 8-8, Pekingből 3 arannyal tértünk haza, emellett számos ezüst- és bronzérmet is behúztak a mieink a kétezres évek három ötkarikás játékán. De vajon emlékszel-e az összes aranyéremre?

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.