Sötét titkok: évtizedekig tartotta a szobájába zárva a kómában fekvő hercegnőt a királyi család

Az igazán jó mese nem csak a szórakoztatásról szól: életünk nagy kérdéseire, nehéz döntési helyzetekre irányítja a figyelmet, segít eligazodni a mindennapok kihívásai között. A mese megtanít az együttélés alapvető szabályaira, a munka fontosságára, a magunkért való kiállásra, áldozatvállalásra, hűségre – túlzás nélkül alapvető iránytű tud lenni az élethez. Miért ne adnánk ilyen fontos tartalmaknak a korábbinál figyelemfelkeltőbb címeket?

Fegyveres muzulmán férfi rabolt el két kisgyereket Baranya megyében – a hatóságok tehetetlenek!; Drámai! Nem fogod elhinni, mit művelt ez a férfi egy vidéki lánykollégiumban; Felhajtott szoknyával sokkolt a Skanzen új kollekciójában a magyar árvaceleb: Ilona még mindig őrjítően szexi.

Két évvel ezelőtt nagy sikerű kvízsorozat került a Díványra: kötelező olvasmányok és ismert regények címeit fogalmaztuk meg kattintásvadász módon, úgy, mintha a szöveget bulvárlapok szerkesztői gondozták volna, hogy az egyre erősödő versenyben az egyébként valóban tartalmas szövegekre irányítsák a figyelmet.

Mai kvízünkben ezen a nyomvonalon haladunk tovább, és ismert meséknek adtunk figyelemfelkeltő, kattintásvadász címet. Kitalálod, melyik meséről van szó?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra