
Hozzávalók 2 személyre
- 1 kisebb fej karfiol megpárolva
- 25 deka csicseriborsó megfőzve
- ízlés szerint só, bors, füstölt paprika, csili, kömény
- 3 ek. tejföl
- 3 ek. majonéz
- 1 nagy csokor friss petrezselyem és snidling apróra vágva
- 1 tk. barna cukor
- 1 mk. mustár
- 1 ek. vaj
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 15 deka cukkini felkokázva
Elkészítés:
Forgasd meg a karfiolt, cukkinit és a csicseriborsót a forró, fokhagymás vajban. A többi hozzávalót dolgozd össze alaposan, majd add a keverékhez. Tálald a salátát a friss zöldfűszerekkel a tetején.

Kell-e a főzővízbe olaj? Mitől nem ragad össze a tészta? És mitől ragad rá a szósz? Összeszedtük, amit a tésztafőzésről tudni kell.
Tovább olvasom