Tudod folytatni ezeket a gyerekdalokat?

GettyImages-524153478

A Micimackót, a Boci, boci tarkát és a Süss fel, napot szinte mindenki tudja, és jó esetben a legtöbb gyerekdalt egy életre az emlékezetünkbe véssük. Az óvodás és kisiskolás éveink után újra előkerül, ha gyermekeink, majd amikor unokáink születnek. Te mikor és melyik gyerekdalt énekelted utoljára? Vajon tudnád még folytatni a népszerű énekeket?

A gyerekdalok és mondókák szinte bármikor bevethetők: taníthatunk, nevelhetünk velük, elűzhetik a gondokat, elterelik a figyelmet a fájdalmakról, jókedvre deríthetnek, elűzhetik az unalmat, vagy kizökkenthetnek az egyhangúságból. Neked melyik volt a kedvenced? A kvíz kitöltésével tesztelheted, mennyire emlékszel még gyermekkorod dalaira.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Felkészültél? A kvíz végén olvashatod az értékelést is.

Értékelés:

0–4: Te nem igazán rajonghattál gyermekkorodban a dalokért. De még nincs veszve minden! Hallgass bele egy-két gyerekdal-válogatásba, talán kellemes emlékeket idéznek majd fel benned. 

5–7: Nem rossz teljesítmény, de mielőtt megtanítanád a gyermekednek valamelyiket is, a biztonság kedvéért fusd át a dalszövegeket.

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Úgy tűnik, hiába a felnőttkor, még mindig igazi gyerekdalrajongó vagy.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra