Hány centis a világ leghosszabb bajusza? A legizgalmasabb Guinness-rekordok

GettyImages-109632026

Tudod, hány méteres a legmagasabb férfi a világon, hány kilós a legnehezebb karfiol, milyen hosszú a rekorder bajusz, és egyáltalán mennyiféle dologban állítottak már be furcsa legeket pihent agyú vagy extrém tehetségű embertársaink és a természet szüleményei? Nos, az 1955-ben útjára indított Guinness 53 000 rekordot tart számon, és jelenlegi, immár 67. kiadása már 23 nyelvre lefordítva 100 országban terjeszti az érdekességeket. Nézzük, te ismersz-e közülük párat?

Állítsd be a saját rekordodat azzal, hogy jó eredményt érsz el a teszten. Ha nem is jelenik meg a Guinness-könyvben, de elégedett lehetsz majd magaddal. Lássuk!

Nézzük a legek legjavát!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Igen, hát ez esetleg a leggyengébb teszt rekordja lehet, de ne keseregj, az is egy leg!

4–6 találat: Ez sem a leggyengébb, sem a legjobb eredmény legjére nem elég. Legközelebb vagy többet találj el, vagy kevesebbet! 

7–10 találat: Bravó! Újabb rekord beállítva! Nem ígérjük, hogy név szerint hoz majd a 2023-as Guinness-könyv, de mi büszkék vagyunk teljesítményedre. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra